Over Studiekeuze
het Gooi

Anneke van der Lit

Ik ben Anneke van der Lit, eigenaar van Studiekeuze Het Gooi. Al meer dan 30 jaar werk ik met veel plezier in het voortgezet onderwijs als studiebegeleider, decaan, mentor en docent lichamelijke opvoeding. In al die jaren heb ik veel leerlingen begeleid.

Vanuit mijn interesse voor pubers en adolescenten heb ik mij bijgeschoold als studiebegeleider, loopbaancoach en studiekeuzecoach. Sinds 2019 combineer ik het docentschap met mijn eigen bedrijf.

Ik ben nog steeds geboeid door het proces dat kinderen vanaf de brugklas tot en met hun eindexamen doormaken: hoe komen ze binnen en hoe stappen ze na een paar jaar de wijde wereld in? Ik kan ervan genieten als ik ze bagage mee kan geven: inzicht in hun eigen drijfveren en talenten, een handvat voor hun eigen toekomst.

Ik ben nuchter, aardig, kritisch, betrokken, open, praktisch en enthousiast.
In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets (race-, trek-, mountainbike), dat gun ik anderen ook 😉

Begin vandaag nog

Wil je vast zelf aan de slag en kennismaken met de werkwijze van Studiekeuze het Gooi? Ik heb voor jou een korte vragenlijst gemaakt die je helpt nadenken over jouw talenten en interesses.

Tarieven studiekeuzetraject

Individueel + rapportage

Individueel traject van 3 gesprekken met rapportage.

€600,00

Incl. BTW

Individueel - rapportage

Individueel traject van 3 gesprekken zonder rapportage.

€500,00

Incl. BTW

Groepstraject *

Groepstraject van 3 bijeenkomsten, zonder rapportage (max. 4 deelnemers)

€300,00

Incl. BTW
* Start in schooljaar 2019 – 2020

Maak een afspraak

Weet jij niet welke studie je wilt gaan doen na jouw diploma? Maak een afspraak bij Studiekeuze het Gooi. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken welke studie bij jou past.

Korte vragenlijst over jou

Wil je vast zelf aan de slag en kennismaken met de werkwijze van Studiekeuze het Gooi? Ik heb voor jou een korte vragenlijst gemaakt die je helpt nadenken over jouw talenten en interesses.

Vul deze korte vragenlijst in en ontvang gratis feedback van mij. Beantwoord de vragen zo uitgebreid mogelijk, ga er echt even voor zitten en denk rustig na.