Zij hebben hun
studiekeuze al gemaakt

Succesverhalen

Merel

VWO 5

De opdracht over wat we als kinderen leuk vonden was voor mij het nuttigst. Dit heeft me bepaalde interesses laten zien die ik terugvind in mijn studie.

Wiecher

HAVO 5

Ik heb niet alleen veel over mezelf geleerd maar ook veel over opleidingen. Wat mij het meest geholpen heeft is het vinden van de juiste richtlijnen die mij leidden naar de opleiding die bij mij past.

Lorenzó

HAVO 5

Ik heb geleerd dat wat in je hoofd zit, niet de enige optie is. Als je open staat voor andere invalshoeken, levert dat verrassende mogelijkheden op.

Talli

HAVO 5
Ik heb geleerd eerst naar mezelf te kijken en niet naar studies. Gericht zoeken naar welke studie bij mij past en niet andersom.

Jorien

VWO 5

Ik was verbaasd te ontdekken dat wat ik vroeger belangrijk vond en nu belangrijk vind, kan bijdragen aan je studiekeuze. De ‘kernwoorden’ die uit de oefeningen kwamen werden aan het eind een mooi samenhangend geheel: precies hoe ik mezelf ook zie!

Danaë

HAVO 4
Door de opdrachten moest ik nadenken over wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb mezelf beter leren kennen.

Esther

Mijn ervaring als ouder van een zoon die niet aan het keuzeproces kon beginnen…

Het idee van een coach bij het maken van een studiekeuze was voor hem niet meteen een logische en positieve gedachte. Voor mij wilde hij dit dan wel gaan doen.. onder het motto ‘baat het niet dan schaadt het niet’.

Direct na de eerste bijeenkomst kwam hij opgewonden thuis. Hij had het – naar eigen zeggen – helemaal niet over studies gehad, maar over hemzelf!  Hij stond centraal en wist ineens weer wat hij vroeger zo boeiend vond. Een echte eyeopener!

Hij keek ineens met andere ogen naar de studies en had een uitgangspunt. Het onderzoeken van studies bleek ineens niet meer zo moeilijk; geholpen door Anneke kwam hij meteen op het goede spoor terecht!

Dit proces had hij zelf niet alleen door kunnen maken; mijn dank is dan ook GROOT!

Begin vandaag nog

Wil je vast zelf aan de slag en kennismaken met de werkwijze van Studiekeuze het Gooi? Ik heb voor jou een korte vragenlijst gemaakt die je helpt nadenken over jouw talenten en interesses.

Tarieven studiekeuzetraject

Individueel + rapportage

Individueel traject van 3 gesprekken met rapportage.

€600,00

Individueel - rapportage

Individueel traject van 3 gesprekken zonder rapportage.

€500,00

Groepstraject

Groepstraject van 3 bijeenkomsten, zonder rapportage (max. 4 deelnemers)

€300,00

Maak een afspraak

Weet jij niet welke studie je wilt gaan doen na jouw diploma? Maak een afspraak bij Studiekeuze het Gooi. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken welke studie bij jou past.

Korte vragenlijst over jou

Wil je vast zelf aan de slag en kennismaken met de werkwijze van Studiekeuze het Gooi? Ik heb voor jou een korte vragenlijst gemaakt die je helpt nadenken over jouw talenten en interesses.

Vul deze korte vragenlijst in en ontvang gratis feedback van mij. Beantwoord de vragen zo uitgebreid mogelijk, ga er echt even voor zitten en denk rustig na.